Politica de Confidențialitate

Cine suntem noi?

Bun venit la aplicația BRIO, dezvoltată și deținută de [BRIO PRO LOGISTIC S.R.L] ("noi", "compania" sau "BRIO"). Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale în cadrul aplicației noastre de logistică pentru transportul de mărfuri grele.

Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, stocăm și dezvăluim datele dvs. personale în contextul înregistrării și utilizării ca șofer, furnizor sau manager de flotă în aplicația BRIO.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Date de Identificare: Pentru înregistrarea și utilizarea aplicației, colectăm date de identificare, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și datele de autentificare.

Date Personale Suplimentare: În funcție de tipul de utilizator (șofer, furnizor sau manager de flotă), colectăm informații suplimentare, cum ar fi detalii despre vehicul, licențe, istoricul transporturilor și alte date relevante.

Date de Localizare: Pentru a vă oferi servicii de logistică, putem colecta date de localizare în timp real ale vehiculului sau ale dvs. pe dispozitive mobile.

Date de Plată: Dacă efectuați tranzacții financiare prin intermediul aplicației, colectăm informații de plată, cum ar fi datele cardului de credit sau alte informații de plată în funcție de modalitatea de plată aleasă.

În plus, folosim Google Analytics pentru a colecta date despre modul în care utilizați aplicația noastră. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre și să vă oferim o experiență mai bună.

Cum vă folosim datele?

Prestarea Serviciilor : Utilizăm datele colectate pentru a vă oferi serviciile de logistică, pentru procesarea tranzacțiilor și pentru a vă furniza asistență tehnică.

Îmbunătățiri și Dezvoltare: Analizăm datele pentru a dezvolta și îmbunătăți aplicația noastră, pentru a vă oferi experiențe personalizate și pentru a asigura funcționarea eficientă a serviciilor noastre.

Comunicări: Vă vom trimite comunicări legate de serviciile noastre, cum ar fi notificări, actualizări sau oferte speciale, în funcție de preferințele dvs.

Cu cine partajăm datele dvs.?

Terții Prestatori de Servicii: Putem partaja datele dvs. cu terții prestatori de servicii care ne ajută în furnizarea serviciilor noastre, dar aceștia vor fi obligați să respecte confidențialitatea datelor. Nu vindem sau închiriem datele dvs. personale terților.

Cereri Legale: Putem dezvălui datele dvs. personale în conformitate cu cerințele legale sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța.

Cât timp păstrăm datele dvs.?

Datele dvs. personale sunt păstrate atât timp cât aveți un cont la noi și pentru o perioadă suplimentară de 90 de zile după ce v-ați șters contul de pe platformă.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.?

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. De asemenea, puteți solicita restricționarea procesării sau transferul datelor dvs. personale. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la support@briotransport.com

Cum vă protejăm datele?

Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a ne asigura că datele dvs. sunt protejate împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate oricând. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la support@briotransport.com.