Transporta marfa cu

BRIO

Transportul de mărfuri, redefinit prin eficiență și control
Disponibil pe Android și iOS acum!

Bine ați venit! Cu BRIO, transportul de mărfuri devine simplu. Planificați, urmăriți și optimizați livrările cu doar câteva clicuri. Uitați de complicații și haos. Este timpul pentru eficiență și profitabilitate. Alăturați-vă acum și duceți afacerea la nivelul următor!

Cere o oferta
Renunță la apelurile nesfârșite către case de expediție! În doar 5 minute, descarcă aplicația și îți creezi contul. De acum încolo, primești oferte instant pentru transport, cu tarife calculate în funcție de distanță, tipul de marfă și multe altele, pentru precizie maximă
Spune adio proceselor de plată complexe și nesigure! Cu plata prin aplicația noastră, aduci eficiență în operațiunile tale. Beneficiază de securitate financiară sporită, gestionare simplă a plăților cu un istoric detaliat al tranzacțiilor și multiple metode de plată pentru flexibilitate. Plus, confirmarea automată a plății elimină orice nesiguranță și accelerează procesul.
Nu rata ocazia de a transforma complet modul în care gestionezi logistica. Alătură-te celor care au eliminat deja incertitudinea și au câștigat vizibilitate totală în operațiunile lor. Cu urmărirea GPS în timp real, nu doar că îți recapeți controlul, dar devii și un lider în eficiență și transparență. Iată șansa ta de a lua decizii strategice și de a-ți îmbunătăți performanța. Timpul este esențial, iar viitorul logisticii este aici și acum!

Gratuit!

Disponibilă pe platformele iOS și Android, gratuită pentru descărcare și utilizare. Descărcați-o acum și începeți să beneficiați de toate avantajele sale

Siguranță!

Brio garantează ca marfa ta va fi transportată in siguranta!